05/01/2013 ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН, БОЖИЌ 07.01.2013
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН, БОЖИЌ 07.01.2013

07/09/2012 ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН (08.09.2012 – Сабота)
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН (08.09.2012 – Сабота)

20/08/2012 ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАБОТНО ВРЕМЕ - Рамазан Бајрам (20.08.2012)
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАБОТНО ВРЕМЕ - Рамазан Бајрам (20.08.2012)

20/08/2012 ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАБОТНО ВРЕМЕ – ГОЛЕМА БОГОРОДИЦА (28.08.2012)
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАБОТНО ВРЕМЕ – ГОЛЕМА БОГОРОДИЦА (28.08.2012)

22/05/2012 МЕХАНИЧАР НА ГОДИНАТА
Категорија : МЕХАНИЧАР НА ГОДИНАТА

На дата 01.07.2012, во организација на FEDERAL MOGUL и ЕВРО 07, ќе се орджи национален натрпевар “МЕХАНИЧАР НА ГОДИНАТА“ во Скопје.

23/04/2012 FEDERAL MOGUL Division Racing & Motorcycle
Категорија : НОВИ МАРКИ

Евро 07 нуди резервни делови за мотоцикли, картинг и тркачки автомобили од марките FERODO и CHAMOPION.

18/01/2012 ИСПОРАКА
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

ЕВРО 07 Македонија ДООЕЛ Скопје, започна со организирана испорака во регионот на Скопје

09/09/2011 Pезервни делови за мопеди, скутери и мотоцикли
Категорија : НОВИ МАРКИ

Евро 07 веќе нуди резервни делови за мопеди, скутери и мотоцикли на италијанската фирма ATHENA

31/05/2011 ЕВРО 07 Македонија ДООЕЛ
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Имаме чест да ве информираме дека во месец Мај 2011 година, ЕВРО 07 Македонија ДООЕЛ, благодарејќи на посветеноста и напорите на својот персонал, ги започна своите продажни активности.


first | << | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>