06/12/2016 Свети Климент Охридски
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Свети Климент Охридски

20/10/2016 Празник- Ден на Македонската револуционерна борба
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Празник- Ден на Македонската револуционерна борба

11/10/2016 нови продукти на Cyclo
Категорија : НОВИ МАРКИ

Почитувани клиенти, имаме задоволство да ве известиме дека Евро 07 воведе нови продукти на Cyclo кои можете да ги најдете во нашите трговски објекти.

10/10/2016 Празник 11 Октомври
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани клиенти, Би сакале да Ве информираме дека на 11.10.2016 по повод празникот 11 Октомври Евро 07 Македонија дооел нема да работи. Честит празник!

29/07/2016 SYNTIUM Petronas Lubricants International (PLI)
Категорија : НОВИ МАРКИ

SYNTIUM Petronas Lubricants International (PLI)

19/05/2016 Ново во Евро 07- CAT лампи
Категорија : НОВИ МАРКИ

Caterpillar е водечки светски производител на градежна и рударска опрема, дизел мотори, бензински мотори, индустриски гасни турбини и дизел-електрични локомотиви. Повеќе од 85 години, Caterpillar има одржлив развој и движечка сила на позитивни промени на сите континенти.

28/04/2016 Известување за работно време (1ви Мај и Велигден 2016 година)
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Известување за работно време (1ви Мај и Велигден 2016 година)

16/03/2016 ДОСТАВА СКОПЈЕ
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани клиенти, Евро 07 Македонија ДООЕЛ Ве известува дека за поефикасна достава до клиентите во Скопје, доставата ќе се врши по следниов нов распоред

21/12/2015 НОВО ВО ЕВРО 07 - ДИСК ПЛОЧКИ ОД METELLI
Категорија : НОВИ МАРКИ

METELLI, е една од водечките европски компании во производство на делови и компоненти за автомобилската индустрија. Компанијата е снабдувач, како за оригинално вградување, така и за сегментот на резервни делови. Портфолиото на METELLI вклучува делови на моторот, преносот, водни пумпи и системот за сопирање. METELLI нуди полн спектар производи по системот за сопирање на возилото со облоги, гуртни, сопирачки дискови, кочиони цилиндри, пумпи за кочница, регулатори на притисок, добоши и др. Производството на компонентите на системот за сопирање е високотехнолошки процес кој се врши со целосно автоматизирани машини за обработка, монтажа и контрола. Употребата на делови на системот за сопирање METELLI ви дава максимална сигурност и безбедност, благодарение на 100% функционално тестирање на готовите производи. Сите производи METELLI ги исполнуваат највисоките меѓународни и европски стандарди за безбедност. Значителен дел од производството на делови на сопирачките, е наменета за оригинално вградување и се испорачува на најголемите производители на автомобили во Европа.

17/11/2015 ЛАНЦИ ЗА СНЕГ ITN
Категорија : НОВИ МАРКИ

Почитувани клиенти, Во прилог на богатата палета, во трговските објекти на Евро 07 веќе можете да најдете и ланци за снег од ITN.


first | << | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >> | last