22/05/2017 Известување за неработен ден- Св. Кирил и Методи
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани Клиенти, Ве информираме дека на 24.05.2017 година (Среда – Св. Кирил и Методи) е неработен ден за ЕВРО 07 Македонија ДООЕЛ Скопје. Честит празник и искрени поздрави, Тимот на ЕВРО 07 Македонија ДООЕЛ

27/04/2017 Известување за неработен ден 1ви Мај
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани клиенти, Ве информираме дека на ден 1ви Мај 2017 година (Понеделник), по повод меѓународниот ден на трудот, ЕВРО 07 Македонија ДООЕЛ нема да работи.

10/04/2017 Известување за работно време- Велигден 2017 година
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Известување за работно време- Велигден 2017 година

20/03/2017 Perma Stop - Прв чекор за долготрајна поправка на протекувањето од системот за ладење.
Категорија : НОВИ МАРКИ

Прв чекор за долготрајна поправка на протекување од системот за ладење.

17/02/2017 FUCHS го превзема Statoil Fuel & Retail Lubricants од Couche-Tard
Категорија : НОВИ МАРКИ

Во 2012г. Kанадската компанија Couche-Tard го превзема од енергетскиот гигант Statoil делот Statoil Fuel & Retail Lubricants што вклучува производство на масла во четирите фабриката на Statoil, како и над 2.000 бензински пумпи на компанијата на територијата на Европа. Во 2015 година. Couche-Tard објави дека е потпишан договор за продажба на Statoil Fuel & Retail Lubricants на FUCHS PETROLUB SE кој добива 100% од акциите на компанијата.

01/02/2017 Голем избор на Кардански зглобови во Евро 07
Категорија : НОВИ МАРКИ

Голем избор на Кардански зглобови во Евро 07

17/01/2017 Водици- Богојавление
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани клиенти, Би сакале да Ве информираме дека на ден 19 Јануари 2017 (четврток) по повод Богојавление Евро 07 Македонија дооел нема да работи.

04/01/2017 Божиќните Празници
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани клиенти, Би сакале да Ве информираме дека на ден 06. и 07. Јануари 2017 по повод Божиќните Празници Евро 07 Македонија дооел нема да работи. Тимот на Евро 07 Ви ги честита Божиќните празници!

22/12/2016 EUROHELP- сервисна опрема
Категорија : НОВИ МАРКИ

Почитувани Клиенти, Имаме чест да Ви представиме новитет во нашата понуда- EUROHELP- сервисна опрема.

06/12/2016 Овластени сервиси за ZxZ акумулатори во Македонија
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Овластени сервиси за ZxZ акумулатори во Македонија


first | << | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >> | last