22/05/2018 Известување за неработен ден
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани Клиенти, Ве информираме дека на ден 24.05 Четврток (Св. Кирил и Методиј) и 25.05 Петок (Задушница) Евро 07 нема да работи. Следниот работен ден е 26.05- Сабота. Честити празници од тимот на Евро 07

30/04/2018 Известување за неработен ден 1ви Мај
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани клиенти, Ве информираме дека на ден 1ви Мај 2018 година (Вторник), по повод меѓународниот ден на трудот, ЕВРО 07 Македонија ДООЕЛ нема да работи.

16/01/2018 Богојавление
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани клиенти, Би сакале да Ве информираме дека на ден 19 Јануари 2018 (Петок) по повод Богојавление Евро 07 Македонија дооел нема да работи. Тимот на Евро 07 на сите православни христијани им го честита празникот Богојавление- Водици!

28/12/2017 Новогодишни и Божиќни Празници
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Новогодишни и Божиќни Празници

07/12/2017 Празникот Св. Климент Охридски
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани клиенти, Би сакале да Ве информираме дека на 08.12.2017 (петок) по повод празникот Св. Климент Охридски, Евро 07 Македонија дооел нема да работи. Честит празник! еее секој втор ден е празник овде ела си при нас

10/10/2017 Празник 11 Октомври
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Празник 11 Октомври

07/09/2017 Известување за неработен ден 08.09 (Ден на независноста на Р.Македонија)
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани клиенти, Ве информираме дека на 08.09.2017, Петок, по повод Денот на независноста на Република Македонија, ЕВРО 07 Македонија ДООЕЛ нема да работи. Среќен празник!!! Тимот на ЕУРО 07 Македонија ДООЕЛ

25/08/2017 Известување за неработен ден ( Голема Богородица)
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани клиенти, Би сакале да Ве известиме дека по повод државниот празник Голема Богородица на ден 28.08.2017 година двата објекти на ЕВРО 07 МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ нема да работат. Среќен празник до сите македонски граѓани од православна вероисповед. Тимот на ЕВРО 07 МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

23/06/2017 Известување за неработен ден: Рамазан Бајрам
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани клиенти, Би сакале да ве известиме дека за време на државниот празник Рамазан Бајрам во Понеделник на 26.06.2017, двата објекти на ЕВРО 07 Македонија ДООЕЛ нема да работат. Среќен празник до сите Македонски граѓани од исламска вероисповед! Тимот на ЕВРО 07 Македонија ДООЕЛ

01/06/2017 Известување за неработен ден- ЗАДУШНИЦА
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани клиенти, Би сакале да ве информираме дека по повод престојниот празник ЗАДУШНИЦА, 2ри Јуни 2017 година ќе биде неработен ден за ЕВРО 07 Македонија Дооел. Следниот работен ден е 3ти Јуни 2017 Сабота. Тимот на ЕВРО 07 Македонија!!!


<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> | last