20/03/2017 Perma Stop - Прв чекор за долготрајна поправка на протекувањето од системот за ладење.
Категорија : НОВИ МАРКИ

Прв чекор за долготрајна поправка на протекување од системот за ладење.

17/02/2017 FUCHS го превзема Statoil Fuel & Retail Lubricants од Couche-Tard
Категорија : НОВИ МАРКИ

Во 2012г. Kанадската компанија Couche-Tard го превзема од енергетскиот гигант Statoil делот Statoil Fuel & Retail Lubricants што вклучува производство на масла во четирите фабриката на Statoil, како и над 2.000 бензински пумпи на компанијата на територијата на Европа. Во 2015 година. Couche-Tard објави дека е потпишан договор за продажба на Statoil Fuel & Retail Lubricants на FUCHS PETROLUB SE кој добива 100% од акциите на компанијата.

01/02/2017 Голем избор на Кардански зглобови во Евро 07
Категорија : НОВИ МАРКИ

Голем избор на Кардански зглобови во Евро 07

22/12/2016 EUROHELP- сервисна опрема
Категорија : НОВИ МАРКИ

Почитувани Клиенти, Имаме чест да Ви представиме новитет во нашата понуда- EUROHELP- сервисна опрема.

11/10/2016 нови продукти на Cyclo
Категорија : НОВИ МАРКИ

Почитувани клиенти, имаме задоволство да ве известиме дека Евро 07 воведе нови продукти на Cyclo кои можете да ги најдете во нашите трговски објекти.

29/07/2016 SYNTIUM Petronas Lubricants International (PLI)
Категорија : НОВИ МАРКИ

SYNTIUM Petronas Lubricants International (PLI)

19/05/2016 Ново во Евро 07- CAT лампи
Категорија : НОВИ МАРКИ

Caterpillar е водечки светски производител на градежна и рударска опрема, дизел мотори, бензински мотори, индустриски гасни турбини и дизел-електрични локомотиви. Повеќе од 85 години, Caterpillar има одржлив развој и движечка сила на позитивни промени на сите континенти.

21/12/2015 НОВО ВО ЕВРО 07 - ДИСК ПЛОЧКИ ОД METELLI
Категорија : НОВИ МАРКИ

METELLI, е една од водечките европски компании во производство на делови и компоненти за автомобилската индустрија. Компанијата е снабдувач, како за оригинално вградување, така и за сегментот на резервни делови. Портфолиото на METELLI вклучува делови на моторот, преносот, водни пумпи и системот за сопирање. METELLI нуди полн спектар производи по системот за сопирање на возилото со облоги, гуртни, сопирачки дискови, кочиони цилиндри, пумпи за кочница, регулатори на притисок, добоши и др. Производството на компонентите на системот за сопирање е високотехнолошки процес кој се врши со целосно автоматизирани машини за обработка, монтажа и контрола. Употребата на делови на системот за сопирање METELLI ви дава максимална сигурност и безбедност, благодарение на 100% функционално тестирање на готовите производи. Сите производи METELLI ги исполнуваат највисоките меѓународни и европски стандарди за безбедност. Значителен дел од производството на делови на сопирачките, е наменета за оригинално вградување и се испорачува на најголемите производители на автомобили во Европа.

17/11/2015 ЛАНЦИ ЗА СНЕГ ITN
Категорија : НОВИ МАРКИ

Почитувани клиенти, Во прилог на богатата палета, во трговските објекти на Евро 07 веќе можете да најдете и ланци за снег од ITN.

30/10/2015 СВЕЌИЦИ ITN
Категорија : НОВИ МАРКИ

ITN ја прошири својата гама на производи. Од сега во Евро 07 можете да најдете и свеќици ITN. За повеќе информации обратете се на Вашиот трговски претставник или во најблискиот објект на ''ЕВРО 07''-Македонија.


<< | 1 | 2 | 3 | >> | last