Новости

16/01/2018 Богојавление
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани клиенти,
Би сакале да Ве информираме дека на ден 19 Јануари 2018 (Петок) по повод Богојавление Евро 07 Македонија дооел нема да работи.
Тимот на Евро 07 на сите православни христијани им го честита празникот Богојавление- Водици!