Новости

28/12/2017 Новогодишни и Божиќни Празници
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани клиенти,
   По повод Новогодишните и Божиќните празници, Евро 07 Македонија ДООЕЛ нема да работи следниве денови: 01. Јануари (Понеделник), 06. Јануари (Сабота) и 08. Јануари (Понеделник). На 2-ри Јануари (Вторник) Евро 07 ќе почне со работа од 11:00 часот.
Тимот на Евро 07 ви ги честита Новогодишните и Божиќните Празници!