Новости

07/12/2017 Празникот Св. Климент Охридски
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани клиенти,
Би сакале да Ве информираме дека на 08.12.2017 (петок) по повод празникот Св. Климент Охридски, Евро 07 Македонија дооел нема да работи.
Честит празник!
еее секој втор ден е празник овде
ела си при нас