Новости

01/06/2017 Известување за неработен ден- ЗАДУШНИЦА
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани клиенти,


Би сакале да ве информираме дека по повод престојниот празник ЗАДУШНИЦА, 2ри Јуни 2017 година ќе биде неработен ден за ЕВРО 07 Македонија Дооел.
Следниот работен ден е 3ти Јуни 2017 Сабота.
Тимот на ЕВРО 07 Македонија!!!