Новости

22/05/2017 Известување за неработен ден- Св. Кирил и Методи
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани Клиенти,

Ве информираме дека на 24.05.2017 година (Среда – Св. Кирил и Методи) е неработен ден за ЕВРО 07 Македонија ДООЕЛ Скопје.

Честит празник и искрени поздрави,

Тимот на ЕВРО 07 Македонија ДООЕЛ