Новости

29/07/2016 SYNTIUM Petronas Lubricants International (PLI)
Категорија : НОВИ МАРКИ

Почитувани клиенти,
Наша чест и задоволство ни е да објавиме дека покрај разновидната понуда на масла во Евро 07, веќе можете да го најдете и SYNTIUM премиум брендот.
SYNTIUM е бренд со супериорен квалитет на компанија Petronas Lubricants International ( PLI ), кој е официјален технолошки партнер на  Мерцедес Формула 1 тимот. Создаден е токму со цел да се задоволат најстрогите индустриски стандарди и дизајниран за да обезбеди најдобри перформанси и во најтешки терени и услови на возење. SYNTIUM маслата се направени од суровини со супериорен квалитет и обезбедуваат најдобро решение за секој тип на автомобил.
За повеќе информации обратете се на Вашиот трговски претставник или во најблискиот објект на ''ЕВРО 07''-Македонија или посетете ја нашата веб страна www.euro07.mk