Новости

19/05/2016 Ново во Евро 07- CAT лампи
Категорија : НОВИ МАРКИ

CATERPILLAR – За компанијата
Caterpillar е водечки светски производител на градежна и рударска опрема, дизел мотори, бензински мотори, индустриски гасни турбини и дизел-електрични локомотиви. Повеќе од 85 години, Caterpillar има одржлив развој и движечка сила на позитивни промени на сите континенти.
 
САТ - Бренд
Најважниот инструмент кој одиграл улога во развојот на брендот "Cat" е можноста да ги обезбеди основните механизми преку кои може да биде спроведен напредокот. Опрема, услуги, технологија, односи - тоа се средствата кои ги користиме за да им помогне на нашите клиенти да се движат напред. Сите производи на Марката Cat се светски признати како високо квалитетни, трајни, и издржливи производи на кои може да се потпрете во секоја ситуација.
 
САТ светилки
Сите лампи Cat® се со највисок можен квалитет на осветлување, при изготвувањето им се имплементираат технологии од последната генерација, кои одговараат на највисоките професионални стандарди. Сите наши светилки имаат најновата LED технологија, истовремено се изработени од индустриски материјали со индустриска одржливост.
 
E-Z RED Company, е официјална лиценца на Caterpillar Inc. и е лидер во осветлување  од 1966 година E-Z RED е семејна компанија која стои зад својата репутација за квалитет на производите. Ние сме многу горди, бидејќи ја имаме одговорноста за зачувување на вредностите на интегритетот и угледот на брендот на Cat, за производство на производи со врвен квалитет за професионална и домашна употреба.
 

CT20101P - Батерија LED светилка со ротирачка глава

 • Ротирачка глава
 • Батерија Li-ion 2000 mAh
 • Индикатор за нивото на наполнетост
 • полнач
 • магнетна основа
 • Вртливата кука за закачување
 • 15м. опсег на осветлување
 • Интензитет на светлината 140 Lumen
 • Работа со едено полнење до 4 часа
 • Димензии ДХШ: 169мм.
 • Тежина: 226г.

CT31105 - Светилка

 • COB LED 1,6 W
 • Литиум-јонска батерија
 • Избор помеѓу интензитетот на светлината 55-150 лумени
 • Индикатор за нивото на наполнетост на батеријата
 • магнетна основа
 • 360 степени слободно ротирачко и преклопувачка кука
 • Вграден прицврстувач за на ремен
 • Вклучено полнач 100-240V / 50-60 Hz со Micro USB полнење

 

CT1000 - џебна LED светилка

 • Широк опсег на височината
 • водоотпорен
 • Нова COB LED технологија
 • магнетна основа
 • Можност за закачување на џеб или појас
 • Интензитет на светлината 150 Lumen
 • До 7 часа работа со едни батерии
 • Куќиште издржливо на удар
 • Димензии ВХШХД: 150мм.Х15мм.Х32мм.
 • Тежина: 70гр.


CT3115 - Батерија светилка - растеглива

 • Нова COB LED технологија
 • полнач
 • магнетна основа
 • растеглива обвивка
 • Интензитет на светлината 170 Lumen - сеопфатна светлина
 • Интензитет на светлината 150 Lumen - фокусирана светлина
 • водоотпорен
 • Тежина: 80год.
 • Димензии ВХШХД: 267мм.Х33ммХ25мм

CT1100R - Батерија џебна ламба

 • Широк опсег на височината
 • водоотпорен
 • Нова SMD LED технологија
 • Магнетен прстен за каиш или џеб
 • Заштита на полнење на приклучокот
 • Интензитет на светлината 100 Lumen
 • До 1.5 часа работа со едно полнење
 • водоотпорен
 • Тежина: 65гр.
 • Димензии ВХШХД: 160мм.Х19мм.Х25мм