Новости

16/03/2016 ДОСТАВА СКОПЈЕ
Категорија : АДМИНИСТРАТИВНИ НОВОСТИ

Почитувани клиенти,
Евро 07 Македонија ДООЕЛ Ве известува дека за поефикасна достава до клиентите во Скопје, доставата ќе се врши по следниов нов распоред:
10:00 часот
12:00 часот
15:00 часот
Новиот распоред на достава започнува на ден 21.03.2016 година и важи за двата магацина (Визбегово и Пинтија).
Искрени поздрави,
Тимот на Евро 07 Македонија ДООЕЛ Скопје