Новости

30/10/2015 СВЕЌИЦИ ITN
Категорија : НОВИ МАРКИ

ITN ја прошири својата гама на производи. Од сега во Евро 07 можете да најдете и свеќици ITN.

За повеќе информации обратете се на Вашиот трговски претставник или во најблискиот објект на ''ЕВРО 07''-Македонија.