Новости

03/07/2015 АЛАТИ JONNESWAY
Категорија : НОВИ МАРКИ

Почитувани клиенти,
Горди сме да објавиме дека компанијата Евро07 доби  застапништво на  алатите  JONNESWAY. JONNESWAY® е светски познат бренд основан во 1983 година во Тајван. Со повеќе од 30 години искуство во професионалните и индустриски алати на пазарот, JONNESWAY успешно се дистрибуира во 107 различни земји низ целиот свет.
JONNESWAY е компанија која  се стреми да обезбеди комплетни решенија како професионалните механичари да ги вршат нивните секојдневни задачи поефикасно и поефективно.
Дел од нивниот широк спектар на производи ги имаме, но за Вас, секојдневно се трудиме да ја зголемиме нашата понуда.