Акумулатори

Барањата на современите акумулатори се зголемуваат со развојот на автомобилската индустрија. Зголемувањето на нивото на електрична опрема на возилото, системите за удобност, воведувањето на старт-стоп системите, итн го оптоваруваат повеќе акумулаторот. Затоа е потребно современата батерија да нуди поголем доток на струја, подолг живот, отпорност на крајни температурни разлики, издржливост при употреба на кратки растојанија и возење во градски услови.
За да им предложи максимален избор на своите клиенти, палетата на Евро 07 вклучува како производи од водечки производители, така и акумулатори ZXZ - сопствена трговска марка на компанијата, со гаранција за квалитет и цена.

Групи на продукти

Акумулатори 12V

Брендови