Амортизери

Еден од главните елементи во амортизацијата на возилото е амортизерот. Неговата главна функција е да ги избегнат флуктуациите кои се јавуваат за време на движењето на возилото, што обезбедува максимална тракција и комфор, оптималниот контакт на гумите со површината на коловозот, ја задржуваат контролата над управувањето и запирањето на возилото. Правилната работа на амортизацијата е главен фактор за безбедноста на патот.
ЕУРО 07 нуди широк спектар и достапност на квалитетни амортизери. Понудените производи се од водечки производители или од нашата сопствена марка ITN, што нудат квалитет на оригинално вградување.

Брендови