Дихтунзи и семеринзи

Користењето на квалитетни гарнитури, семеринзи и дихтунзи при поправка на моторот, трансмисијата или издувниот систем е важен услов и предуслов за добро завршена работа. Ова доведува до намалување на клиентските рекламации и зголемување на ефикасноста на авто сервисот. Задоволниот клиент е најдобрата реклама за Вас и Вашиот сервис. Евро 07, како Ваш партнер, ги нуди во својата палета сите потребни гарнитури, семеринзи и заптивки за вршење на квалитетна поправка на европските и азиските автомобили.
Сите понудени производи од портфолиото на компанијата се со ОЕ квалитет и гарантирано потекло.

Групи на продукти

Гарнитура за картер Гарнитура за менувач Гарнитура за мотор Гарнитура за поклопец на вентили Гарнитура за цилиндерска глава Гумен прстен за цилиндерски хилзни Гумички за вентили Дихтунг за водна пумпа Дихтунг за глава Дихтунг за дупла цевка Дихтунг за издувна грана Дихтунг за капаче за масло Дихтунг за поклопец на вентили Дихтунг за поклопец на картер Дихтунг за поклопец на ланче Дихтунг за поклопец на ребраст ремен Дихтунг за пумпа за масло Дихтунг за термостат Дихтунг за турбокомпресор Дихтунг за усисна грана Семеринг за брегаста осовина Семеринги паразитен вал Семеринзи за лизгач Семеринги разпределителна кутия Семеринзи за распределувачка кутија / диференцијал Семеринзи за балансирачко вратило Семеринзи за брегаста осовина Семеринзи за водна пумпа Семеринзи за главчина Семеринзи за летва од волан Семеринзи за менувачка кутија Семеринзи за полуосовина Семеринзи за придвижувачко вратило ГНП Семеринзи за пумпа за масло Семеринзи за радилица Семеринзи за разводник Семеринзи за турбокомпресор Сет дихтунзи за мотоцикли и АТВ

Брендови