Опрема на возилото

ЕУРО 07 нуди широк и разновиден спектар на делови за опрема на возилото. Добро структурирана палета, достапност и навременост на испорака го прават ЕВРО 07, доверлив партнер во групата добавувачи на автоделови за автосервиси и продавници. Без разлика дали станува збор за специјализирани сервиси или за автосервиси за брзи поправки, ние сме во состојба да одговориме на потребите на нашите клиенти.
Во продажната мрежа на ЕУРО 07 ќе најдете амортизери за преден и заден капак, брава за врата, копчиња, прекинувачи за шал-табла, гумички за педали, рачки за врати, централно заклучување, механизам за заклучување на заден и преден капак, сад за течност бришачи, контактен клуч и многу други. Сите производи понудени од ЕУРО 07 се со квалитет на оригинално вградување.

Брендови