Систем за ладење

Намената на системот за ладење е да го одржува моторот во нормален работен температурен опсег, наметнат од нормите за ефикасност и безбедност. Тоа е потребно од една страна, бидејќи на тој начин агрегатот се штити од механички оштетувања предизвикани од прегревање, од друга страна, во зададениот од производителот температурен режим, моторот работи во оптимален сооднос на потрошувачката на гориво и перформанси.
Палетата на Евро 07, за делови на системот за ладење, вклучува радијатори, радијатор за парно, водна пумпа, водни соединенија, термостати, куќиште за термостат, вентилатори, силиконски конектори за вентилатори, експанзен сад и многу други.
Понудените производи се од водечки производители или од нашата сопствена марка ITN, кои нудат квалитет на оригинално вградување.

Брендови