Систем за довод на гориво

Модерните hi-tech пумпи за гориво се исклучително прецизни и комплицирани. Неправилната работа на системот за гориво доведува до неефикасна работа на моторот, поголема потрошувачка на гориво и покачени нивоа на штетни емисии. Одржувањето, поправката и монтажата бараат темелно познавање и подготовка. Важно е при поправката и одржувањето, да се користат резервни делови и потрошен материјал со докажан квалитет и потекло. Квалитетните резервни делови и потрошен материјал и редовната превенција помага за избегнување на потенцијални проблеми и потреба од скапи поправки.
Евро 07 им нуди на своите клиенти широк спектар на производи за пумпи за гориво од водечките производители или од нашата сопствена марка ITN. Во палетата на компанијата ќе најдете горивни и воздушни водови (црева и цевки), воздушни и  електронски блокови за управување (ECU), пумпи за гориво, сетови за поправка, степ мотори и многу др. Сите понудени производи од портфолиото на компанијата се со ОЕ квалитет и гарантирано потекло.

Групи на продукти

Бренер (предкомора) Вбризгалка Вентил за турбокомпресор Влошка за дизна Влошка за карбуратор Влошка за “лептир“ на карбуратор Въздуховод Интеркулер Гарнитура за injection Греачи Гумички за дизна Дебитомер Делови за дизна за бензин Дизна за бензин ЕГР Вентил контролер Електрична пумпа за гориво Заптивка ЕГР Заштитен преливен вентил Игла за карбуратор Капаче за резервоар Клапан вентилация резервоар (канистер) Вентил за вентилација на резервоар (канистер) Клип на пумпа за убрзување Комплет дихтунзи и мембрани за карбуратор Ланец ГНП Мембрана за пумпа за убрзување Механичка пумпа за гориво Осигурач за дизна Пловак Прирабница ГНП Прстен за дизна Пумпа дизна Пумпа за гориво Пумпа за гориво за висок притисок Common Rail Распрскувачи Регулатор на притисок Резервоар за гориво Ремонтен кит за monoinjection Ремонтен кит за дизна за бензин Ремонтен кит за испарувач Ремонтен кит за карбуратор Ремонтен кит за турбокомпресор Ремонтен сет за пумпа за гориво Ремонтен сет за пупма Common Rail Сензор за притисок турбокомпресор Соленоид (електричен вентил) Степ моторче за лер Терморегулатор за положба на “лептир“ за карбуратор Турбокомпресор Филтер дизна Филтер за електрична пумпа за гориво Хладњак Intercooler Цевки за гориво за висок притисок Црево за воздух Црево за воздух intercooler Црево за гориво “Лептир“ за карбуратор

Брендови