1. Селектирај група на производи

loading...

2. Селектирај автомобил

Бренд:

Модел:

Модификација:
Година

За да селектираш група на производи, кликни ја иконата пред името.

Барање по код:


Најди резултати кои точно се совпаѓаат со внесената вредност почнуваат со внесената вредностНовости

Известување за неработен ден
Почитувани Клиенти, Ве информираме дека на ден 24.05 Четврток (Св. Кирил и Методиј) и 25.05 Петок (Задушница) Евро 07 нема да работи. Следниот работен ден е 26.05- Сабота. Честити празници од тимот на Евро 07
Известување за неработен ден 1ви Мај
Почитувани клиенти, Ве информираме дека на ден 1ви Мај 2018 година (Вторник), по повод меѓународниот ден на трудот, ЕВРО 07 Македонија ДООЕЛ нема да работи.
FUCHS го превзема Statoil Fuel & Retail Lubricants од Couche-Tard
Во 2012г. Kанадската компанија Couche-Tard го превзема од енергетскиот гигант Statoil делот Statoil Fuel & Retail Lubricants што вклучува производство на масла во четирите фабриката на Statoil, како и над 2.000 бензински пумпи на компанијата на територијата на Европа. Во 2015 година. Couche-Tard објави дека е потпишан договор за продажба на Statoil Fuel & Retail Lubricants на FUCHS PETROLUB SE кој добива 100% од акциите на компанијата.
Овластени сервиси за ZxZ акумулатори во Македонија
Овластени сервиси за ZxZ акумулатори во Македонија
Perma Stop - Прв чекор за долготрајна поправка на протекувањето од системот за ладење.
Прв чекор за долготрајна поправка на протекување од системот за ладење.
Голем избор на Кардански зглобови во Евро 07
Голем избор на Кардански зглобови во Евро 07
EUROHELP- сервисна опрема
Почитувани Клиенти, Имаме чест да Ви представиме новитет во нашата понуда- EUROHELP- сервисна опрема.
нови продукти на Cyclo
Почитувани клиенти, имаме задоволство да ве известиме дека Евро 07 воведе нови продукти на Cyclo кои можете да ги најдете во нашите трговски објекти.
SYNTIUM Petronas Lubricants International (PLI)
SYNTIUM Petronas Lubricants International (PLI)
Ново во Евро 07- CAT лампи
Caterpillar е водечки светски производител на градежна и рударска опрема, дизел мотори, бензински мотори, индустриски гасни турбини и дизел-електрични локомотиви. Повеќе од 85 години, Caterpillar има одржлив развој и движечка сила на позитивни промени на сите континенти.
НОВО ВО ЕВРО 07 - ДИСК ПЛОЧКИ ОД METELLI
METELLI, е една од водечките европски компании во производство на делови и компоненти за автомобилската индустрија. Компанијата е снабдувач, како за оригинално вградување, така и за сегментот на резервни делови. Портфолиото на METELLI вклучува делови на моторот, преносот, водни пумпи и системот за сопирање. METELLI нуди полн спектар производи по системот за сопирање на возилото со облоги, гуртни, сопирачки дискови, кочиони цилиндри, пумпи за кочница, регулатори на притисок, добоши и др. Производството на компонентите на системот за сопирање е високотехнолошки процес кој се врши со целосно автоматизирани машини за обработка, монтажа и контрола. Употребата на делови на системот за сопирање METELLI ви дава максимална сигурност и безбедност, благодарение на 100% функционално тестирање на готовите производи. Сите производи METELLI ги исполнуваат највисоките меѓународни и европски стандарди за безбедност. Значителен дел од производството на делови на сопирачките, е наменета за оригинално вградување и се испорачува на најголемите производители на автомобили во Европа.
ДОСТАВА СКОПЈЕ
Почитувани клиенти, Евро 07 Македонија ДООЕЛ Ве известува дека за поефикасна достава до клиентите во Скопје, доставата ќе се врши по следниов нов распоред
АКУМУЛАТОРИ ZXZ
Евро 07 го проширува својот асортиман со нов производ. На нашиот пазар пристигнаа акумулаторите ZXZ .
ITN БРИШАЧИ.
ЕВРО 07 нуди широк спектар на ITN бришачи со максимална покриеност на автомобилскиот парк.
АЛАТИ JONNESWAY
Горди сме да објавиме дека компанијата Евро07 доби застапништво на алатите JONNESWAY.
DENSO TT (TWIN-TIP)
DENSO TT (TWIN-TIP) е уникатен производ кој е пробив во технологијата за изработка на свеќици за палење.
СВЕЌИЦИ ITN
ITN ја прошири својата гама на производи. Од сега во Евро 07 можете да најдете и свеќици ITN. За повеќе информации обратете се на Вашиот трговски претставник или во најблискиот објект на ''ЕВРО 07''-Македонија.
СВЕЌИЦИ DENSO.
Во продажната мрежа на ЕВРО 07 веќе, може да најдете и свеќици DENSO, како конвенционални, така и високо технолошки DENSO Iridium свеќици.
АКУМУЛАТОРИ BANNER ВО ОБЈЕКТИТЕ НА ЕУРО 07
BANNER е фамилијарна компанија од Австрија специјализирана во производство на акумулатори и е еден од најголемите производители во Европа. Компанијата ја започнува својата дејност во 1937 г и повеќе од 70 години успева да одговори на барањата на своите клиенти и да понуди најдобар избор за акумулатор. Акумулаторите BANNER ги докажаа своите квалитети и сигурност во студените делови на Скандинавија и во најжешките делови на Африка.
АНТИФРИЗ ZXZ
Почитувани колеги, Во продажната мрежа на ЕВРО 07 може да најдете антифриз и течност за брисачи (летна и зимска), со трговска марка ZXZ. ZXZ е сопствена трговска марка на ЕУРО 07. Антифризите ZXZ се произведени во согласност со меѓународните стандарди за квалитет и безбедност. Антифризот ZXZ ги задоволува најстрогите барања на производителите на мотори во автомобилската индустрија.

Сите новости